(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä MTK:n elinkeinoryhmään
MTK ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020
Haemme MTK:n elinkeinoryhmään Helsinkiin   kesätyöntekijää
MTK:n elinkeinoryhmä valvoo maaseudun yrittäjien etuja ja etsii uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Ryhmä edistää myös toimivaa infrastruktuuria ja huolehtii maaseutupolitiikasta, aluekehittämisestä sekä yleisemmin maaseudun toimintaedellytyksistä.  
Elinkeinoryhmän kesätyöntekijänä
osallistut ryhmän elinkeinopoliittiseen edunvalvontaan, kuten yrittäjien aseman parantamiseen ja työllisyyden edistämiseen. MTK on yksi Maaseutuparlamentti 2020:n pääjärjestäjä ja tehtäviisi kuuluu myös tapahtuman järjestämiseen liittyviä tehtäviä. Tarvittaessa osallistut myös järjestöryhmän työhön esimerkiksi jäsenpalvelussa. Ensisijaisesti haemme opintojen loppuvaiheessa olevaa korkeakouluopiskelijaa tai voit olla vastavalmistunut.   
Sinulta odotamme
• intoa perehtyä edunvalvontatyöhön, tapahtumajärjestelyihin sekä organisaatiomme ajankohtaisiin aiheisiin
• yhteistyökykyä sekä MTK:n sisällä että muiden organisaatioiden kanssa
• kiinnostusta osallistua aktiivisesti alan keskusteluun ja tuoda keskusteluun tuoreita näkökulmia ja osaamistasi
• halua oppia uutta ja kehittyä asiantuntijana
• hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, myös somekanavissa
• aloitteellista ja itsenäistä työskentelytapaa
• tehtävään soveltuvaa opiskelutaustaa, kokemukset tapahtumajärjestelyistä ovat eduksi.  
Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaisen maaseudun asioiden ja elinkeinojen edistämiseen sekä mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen ja monipuoliseen edunvalvontatyöhön. Työssäsi tukena on osaava ja työstään innostunut työyhteisö ja saat mahdollisuuden kehittyä meillä asiantuntijana osana asiantuntijayhteisöämme. Työpisteesi on vasta uusituissa toimistotiloissamme Helsingin ydinkeskustassa.
Kiinnostuitko? Lue meistä ja toiminnastamme lisää www.mtk.fi ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä osoitteessa www.mtk.fi/rekry.  Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät noin 3 kuukautta.