Kesätyöntekijä mielenterveystyöhön Paavonpirttiin

Esperi Care Oy
Tietoa tehtävästä

Haluatko tulevana kesänä päästä tekemään vaikuttavaa työtä mielenterveyskuntoutujien parissa? Etsitkö kesätyöpaikkaa, missä pääset hyödyntämään ammatillista osaamistasi ja oppimaan uutta osana mukavaa työyhteisöä?

Etsimme nyt kesäsijaiseksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaista n. 12 viikon ajalle (7.6.-29.8.21) 2-vuorotyöhön. Tuo hakemuksessasi esille, miten olisit käytettävissä!

Minkälaista kesätyö olisi Paavonpirtissä?

Paavonpirtti tarjoaa kodinomaista päihteetöntä palveluasumista nuorille mielenterveyskuntoutujille Helsingin Konalassa. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti nuorehkoja henkilöitä, joilla on haasteita monilla elämän eri osa-alueilla. Asiakkaiden asumisajat ovat yksiköllisiä - kaikilla on kuitenkin tavoitteena saavuttaa tilanne, jossa muutto omaan kotiin tai vähemmän tuettuun asumismuotoon olisi mahdollinen.

Kesätyöntekijänä tarjoat asukkaillemme yksilöllistä tukea kunkin omien tarpeisen mukaisesti. Työ sisältää asiakkaiden ohjausta arjessa, voinnin ja päihteettömyyden seurantaa, yksilökohtaista palveluohjausta sekä kuntoutumisen tukemista. Työhön kuuluu lisäksi ajoittaista varallaoloa puhelinpäivystyksen muodossa.

Miksi Paavonpirttiin?

Meillä on ensinnäkin mukava työyhteisö ja huolellisen perehdytyksen kautta varmistamme, että sinulla on luottavainen olo työskennellä, ja tiedät, mitä sinulta odotetaan. Kesäsijaisena olet yhdenvertainen tiimimme jäsen. Asiakasryhmänkin vuoksi työssä on tärkeää tehdä hyvää yhteistyötä työkavereiden kanssa. Toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista otetta työhön.

Kesäsijaisuuden ajan pääset hyödyntämään työterveyshuoltoamme, saat erinomaista työkokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä ja ehkä kesän jälkeen jäät meille keikka- tai tuntityöntekijäksi!

Tehtävässä menestyäksesi

Sinulla on

  • sosiaali- ja terveysalan koulutus (lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tm.)
  • lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi
  • reipas ja utelias asenne

Eduksi sinulle on aikaisempi kokemus mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä sekä ajokortti.

Voisiko tässä olla sinun kesätyöpaikkasi?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Laita meille hakemus viimeistään 15.4.2021 mennessä. Hakemuksia käymme läpi jo hakuajan puitteissa.

Jos sinulla on tehtävästä tai Paavonpirtistä kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä: Toni Lankinen (toni.lankinen@esperi.fi; puh. 0503136945)

Voit tutustua Paavonpirttiin tarkemmin tästä.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta