KESÄTYÖNTEKIJÄ MIELE OY:n CONTACT CENTERIIN
Miele Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄ MIELE OY:n CONTACT CENTERIIN


Tarjoamme nyt kesätyöpaikkaa alan parhaassa asiakaspalvelutiimissä Miele Oy:n Contact Centerissä Vantaalla.

Tehtävässä pääset hoitamaan monipuolisesti myynnin, asiakaspalvelun ja jälkimarkkinoinnin tehtäviä, kuten asiakkaiden neuvontaa, huoltovarauksia, tilausten käsittelyä ja asiakaspalautteita. Palvelemme asiakkaita puhelimitse ja sähköpostilla. Työtä tehdään arkisin klo 8–16 tai 9–17.

Työssä onnistut, kun sinulla on halu auttaa asiakasta ja löytää ratkaisuja. Olet tarkka ja ripeä otteissasi ja kiinnostunut oppimaan. Arvostamme englannin ja ruotsin kielen taitoa sekä kokemusta MS Office –ohjelmien käyttämisestä.  Aiempi kokemus asiakaspalvelusta auttaa sinua pääsemään sujuvasti sisään tehtävään. 

Halutessasi voit suorittaa meillä myös työharjoittelun, jolloin pääset motivaatiosi ja kykyjesi mukaan tutustumaan yrityksemme kaikkiin toimintoihin ja saat kokonaisnäkemyksen myynnin, asiakaspalvelun, tilaus-toimitusketjun ja jälkimarkkinoinnin tuottamisesta premium-tuotemerkin takana. Tuemme mielellämme opinnäytetyön tekemistä harjoittelun yhteydessä.

Toivomme että voit aloittaa työskentelyn jo hyvissä ajoin huhti-toukokuussa, ja jatkaa vähintään elokuun loppuun. Sinun on myös mahdollista aloittaa keväällä osa-aikaisena ja jatkaa kesällä tehtävässä kokoaikaisesti. Maksamme kesätyöntekijälle ja harjoittelijalle TES:n mukaisen harjoittelijan palkan.

Täytämme vapaat paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae pikaisesti. Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen mia.jauhiainen@miele.fi. Lisätietoja antaa Mia Jauhiainen, puh. 040-9331345. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427665
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa Mia Jauhiainen, puh. 040-9331345.