(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÄ METSÄ GROUPIN TALOUSHALLINTOON
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIN TALOUSHALLINTOON

 

Metsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä taloushallinnon lisäksi monissa muissa toiminnoissa, kuten asiakaspalvelussa, tietohallinnossa, myynnissä ja markkinoinnissa.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin taloushallinnon tehtäviin Espooseen ja Mänttään.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Taloushallinnon kesätöihin kuuluvat erilaiset tehtävät opinnoista ja työkokemuksesta riippuen.

Kesätyötehtäviin taloushallinnossa Metsä Forestilla Espoossa ja Metsä Tissuella Mäntässä kuuluu esimerkiksi ostolaskujen monitorointi, käyttäjien opastaminen, tiivis yhteistyö sisäisten toimijoiden kanssa ja laskutus sekä erilaiset raportoinnit. Käyttämämme järjestelmät ovat mm. SAP ja Basware. Tehtäviin haemme ensisijaisesti kaupallisen alan opiskelijoita.

Konsernipalveluissamme Espoossa taloushallinnon kesätöitä on tarjolla talousosastolla ja vero-osastolla.

Talous-osaston tehtäviin kuuluu päivittäisiä taloushallinnon tehtäviä, jotka keskittyvät pääasiassa tiliotenoutoihin ja maksuliikennetehtäviin. Lisäksi tehtävään sisältyy kirjanpidon avustavia tehtäviä. Tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa.

Vero-osaston tehtäviin kuuluu konserniyhtiöiden siirtohinnoitteludokumentaatioiden laatimista. Lisäksi tehtävä sisältää konserniyhtiöiden verotukseen liittyvää selvitystyötä, verotukseen liittyvien asiakirjojen luonnostelua ja muiden verotukseen liittyvien juoksevien asioiden hoitamista. Vero-osaston tehtävä soveltuu parhaiten oikeustieteen tai kauppatieteen opinnoissa pidemmälle edenneille. Aikaisempi työkokemus siirtohinnoittelun tai veroasioiden parissa katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä otetta työhön sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla on kerrottu, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle paikkakunnat ja tehtävät, joissa olet valmis työskentelemään. Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!