(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Mekaniikkasuunnittelija
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Tehtävästä

Haemme nyt Mekaniikkaasuunnitteljaa kesätöihin Metson Vantaan toimipisteeseen. Tehtävässäsi toimit tuotannon menetelmäkehitystiimin apuna 3D mallintamisessa sekä koneistuspiirrustusten tekemisessä. Menetelmäkehitys tiimin tehtäviin kuuluu olemassa olevien tuotannon laitteiden ja apuvälineiden sunnittelu ja toteutus.

Menestyäksesi

Menestyäksesi tässä haastavassa kesätyötehtävässä olet teknisen alan opiskelija ja sinulle on jo kerttynyt kokemusta 3D mallintamisesta. Myös koneistuspiirrustusten mitoitusperiaatteet ovat sinulle jo ennestään tuttuja ja hallitset hyvin niiden perusteet. Hyvä perehtyneisyys alaan ja tiedonhakemisen taito auttavat sinua menestymään tässä mielenkiintoisessa tehtävässä. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden päästä töskentelemään globaalin ja menestyvän yrityksen tehokkaassa kehitystiimissä ja oppimaan lisää tiimissä työkenteleviltä alansa ammattilaisilta. Työssäsi tulet olemaan myös tiiviisti mukana tuotantoympäristössä tapahtuvissa lähtötietojen kartoitustoimissa ja saat hyvän kokonaiskuvan nykyaikaisen tuotantolaitoiksen toiminnasta. Työssä pääset myös vaikuttamaan tulevaisuuden valmistusteknologian käyttöönottoon ja kehittämiseen sekä oppimaan lisää valitsemaltasi alalta.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kehityspäällikkö Jari-Antero Sivula, 0503171246, jari.sivula@metso.com

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.