(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, markkinointi
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Advenin markkinointi- ja viestintätiimi etsii markkinoinnin kesätyöntekijää verkkosivuston uudistusprojektiin.  

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Tutustu tarkemmin: www.adven.com

Etsimme oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa markkinoinnin tai viestinnän opiskelijaa avustamaan konsernin markkinointitiimiä verkkosivuston uudistusprojektissa. Tehtäviisi sisältyy verkkosivuston eri kieliversioiden sisältöjen siirtämistä olemassa olevasta sisällönhallintajärjestelmästä uuteen, sisällön tuotannon koordinointia, sivuston rakennusta ja testausta sekä muita uudistusprojektiin liittyviä tehtäviä. Lisäksi pääset osaamisesi mukaan avustamaan tiimiä muissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä.

Tehtävä on 3,5 kuukauden määräaikaisuus toukokuun 2020 alusta elokuun puoliväliin. Advenin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, Aviapolis-rautatieaseman vieressä.  

Toivomme sinulta

  • Markkinoinnin tai viestinnän korkeakouluopintoja, esimerkiksi 2. vuosikurssin amk- tai yliopisto-opinnot suoritettu
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin ja viron kielen osaaminen katsotaan eduksi
  • Oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta ja halua oppia uutta
  • Järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta

Eduksi katsomme WordPress-osaamisen.

Lupaamme sinulle

Tarjoamme oppimispaikan kasvavassa, kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset tekemään yhteistyötä koko Adven-konsernin markkinointitiimin kanssa. Saat myös monipuolisesti kokemusta verkkopalvelun luomisesta ja kehittämisestä.  

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!


Kiinnostuitko? Hae tehtävää 18.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?885630b1&lang=fi-FI Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, ota yhteyttä markkinointipäällikkö Rebekka Teerijokeen, rebekka.teerijoki@adven.com, +358 50 386 3030.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.