(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä markkinaoperaatiot-osaston rahapolitiikan toteutus -toimistoon
Suomen Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Elämäsi kesätyöpaikka

Meillä saat tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, haastaa ajatuksillasi ja ideoillasi. Arvostamme hyvää tasapainoa työn ja muun elämän välillä. Meillä nämä eivät ole vain sanahelinää vaan sitä aitoa arjen tekemistä. Vaikka olemme vakaa, emme suinkaan ole vakavia. Se, että olemme ylpeitä pankkilaisuudestamme, ei ole salaisuus.

Etsimme nyt rahapolitiikan toteutus -toimistoon sinua,

KESÄTYÖNTEKIJÄ.

Pääset tulevassa markkina-analyytikon työssäsi seuraamaan ja analysoimaan rahoitusmarkkinoita sekä laatimaan markkinakatsauksia. Osallistut myös euroalueen rahapolitiikan toimeenpanoon ja tilastoraportointiin Euroopan keskuspankille.

Virkasuhde on 3 kuukauden määräaikainen sijoittuen aikavälille 17.5.2021-12.9.2021. Tehtävän palkkaus ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Työskentelet markkinaoperaatiot-osastolla seitsemän hengen tiimissä, joka koostuu pitkän linjan ammattilaisista sekä nuoremmista asiantuntijoista. Työskentelemme tiiviisti yhdessä toinen toistamme auttaen ja arvostaen. 

Mitä voit odottaa meiltä? 

  • Monipuolista ja haastavaa tehtäväkokonaisuutta
  • Kansainvälistä toimintaympäristöä
  • Työn ja vapaa-ajan arvokasta tasapainoa
  • Vastuullista toimintaa
  • Aidosti hyvää työilmapiiriä. 

Pankki tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja näköalapaikan Euroopan keskuspankkijärjestelmään. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kattavan perehdytyksen organisaatioon ja työtehtäviin sekä kannustavat ja tukea antavat kollegat.

”Asioita tutkitaan, selvitetään ja raportoidaan syvällisesti - laatua ei mitata Twitter-klikkauksilla.”
Suomen Pankin sisäinen tutkimus työn merkityksellisyydestä

”Haluan kokea tekeväni hyödyllistä työtä, jolla on yhteiskunnan ja tulevaisuuden kannalta merkitystä. Haluan mahdollisuuden vaikuttaa omalla tekemiselläni ja asiantuntemuksellani koko työyhteisön lisäksi myös ympäröivää maailmaan.”
Suomen Pankin sisäinen tutkimus työn merkityksellisyydestä

Entä mitä odotamme sinulta?

  • Kiinnostusta rahoitusmarkkinoita ja rahapolitiikkaa kohtaan
  • Loppuvaiheessa olevia yliopisto-opintoja taloustieteestä, rahoituksesta tai muulta soveltuvalta alalta
  • Kiinnostusta ajankohtaisista asioista ja kykyä omaksua uutta tietoa nopeasti
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Joustavuutta työaikojen suhteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Niko Herrala puh. +358 9 183 2271 tai sähköpostitse niko.herrala@bof.fi.

Tutustu kesätöihin Suomen Pankissa viime kesän kesätyöblogista.

Suomen Pankki on Suomen kansallinen keskuspankki ja eurojärjestelmän jäsen. Rakennamme taloudellista vakautta. Olemme yhteiskunnallisesti merkityksellisiä, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä tarjoava vakaa ja vastuullinen työnantaja. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvään johtamiseen. Kansainvälinen yhteistyö on arkipäiväämme. Meille henkilöstömme hyvinvointi sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat tärkeitä. Arvostamme toinen toisiamme ja meillä on hyvä työilmapiiri. Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.