(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä markkinaoperaatiot-osaston pankkipalvelut-toimistoon/TARGET-palvelut
Suomen Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Pankkipalvelut-toimisto vastaa Suomen Pankin asiakkailleen tarjoamista TARGET2-, T2S- ja TIPS-maksujärjestelmäpalveluista, rahoitusvarallisuuden ja rahapolitiikan back office -toiminnoista sekä pankeille myönnettävien luottojen vakuushallinnasta. Lisäksi pankkipalvelut-toimisto osallistuu eurojärjestelmän yhteisen markkinainfrastruktuurin kehittämiseen ja hallintaan sekä vastaa Suomen Pankin asiakkaiden siirtymisestä eurojärjestelmän tuottamien uusien järjestelmien ja palveluiden käyttöön.

Markkinaoperaatiot-osaston pankkipalvelut-toimisto hakee

kesätyöntekijää

TARGET-palvelut -ryhmään.

Tässä ryhmässä toimit tulevana kesänä maksujärjestelmäpalveluiden sekä keskuspankkirahoituksen vakuushallinnan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Osallistut myös muihin ryhmän vastuualueen operatiivisiin tehtäviin ja pääset kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi niin keskuspankkityön kuin eurojärjestelmänkin osalta. Työympäristösi on kansainvälinen ja pidät päivittäin yhteyttä sekä kotimaisten että ulkomaisten sidosryhmien kanssa. Työskentelet mukavassa työyhteisössä osana kahdeksan hengen tiimiä. Työ on porrastettua kaksivuorotyötä, jossa aamuvuoro alkaa klo 7.30 ja iltavuoro päättyy klo 19.30.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvia korkeakouluopintoja
  • joustavuutta, yhteistyökykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • kykyä esittää asiat selkeästi suomen ja englannin kielellä
  • positiivista asennetta ja intoa tarttua uusiin haasteisiin.

Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta rahoitusalan tehtävistä ja asiakaspalvelusta.
Suomen Pankki tarjoaa kiinnostavan työympäristön Euroopan keskuspankkijärjestelmässä sekä monipuolisia työtehtäviä. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kattavan perehdytyksen organisaatioon ja työtehtäviin sekä kannustavat ja tukea antavat kollegat. Kesätyöhön pankissa voit tutustua aiempien vuosien kesätyöntekijöiden blogien kautta.

Kesätyö on kolmen kuukauden mittainen aikavälillä 11.5. - 13.9.2020. Tehtävän palkkaus ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Kati Jokinen, p. 09 183 2564.

Lue osaston esittely Suomen Pankin verkkopalvelusta.