(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Mäntsälään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

 

L&T tarjoaa tänäkin kesänä liki 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomen. Haemme vakituisten työntekijöidemme kesälomittajaksi innokasta ja ennakkoluulotonta siivoojaa 

  

KESÄKSI 2019 MÄNTSÄLÄÄN 

  

Tehtäviin kuuluu huolehtia toimitilojen päivittäisestä puhtaudesta sekä tilojen siisteydestä. Työtunteja viikossa kertyy noin 25-30, joten sinulla jää aikaa myös kesäpäivistä nauttimiseen. Työajat pystytään sopimaan työntekijän toiveiden mukaisesti joko aikaisesta aamusta alkaen tai iltapäivään. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin muutaman tunnin vuoroissa. Työtä on tarjolla 31.8 asti ja työt alkavat mahdollisimman pian. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman tarkasti hakemuksessasi. 

  

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Arvostamme tunnollisuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ajokortti on toivottava, koska kohteiden välillä kulkemiseen tarvitaan autoa. 

  

Hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana. Paikka täytetään mahdollisimman pian!

  

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

  

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!