Kesätyöntekijä majoitussiivoukseen Vierumäelle
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kesätyöpaikat, ja siivouksen osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Vakituisten siivoojiemme kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme

 

KESÄSIIVOOJIA MAJOITUSSIIVOUKSEEN VIERUMÄELLE

 

Työsi tarkoituksena on huolehtia asiakkaamme majoitustilojen viihtyvyydestä ja puhtaanapidosta. Työhösi voi siis sisältyä muun muassa imurointia, lattioiden ja tasojen pesua, vahauksia sekä sosiaali- ja wc-tilojen ylläpitosiivousta. Tämän lisäksi arvosi asiakastyytyväisyyden luomisessa on aivan ensiluokkaisen tärkeä. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja kehität yhteistyötä omalla panoksellasi!

 

Kesätöitä on tarjolla koko kesän ajan kesäkuusta elokuuhun saakka, viikkotyöaika on noin 20h/vko. Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti viikon jokaiselle päivälle, mutta ajankohdaltaan pääsääntöisesti klo 8 – 16 välille.  Kerrothan siis meille hakemuksessasi, milloin sinä olisit käytettävissä! 

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Sinulta ei positiivista asennetta puutu ja erinomainen asiakaspalvelu onkin sinulle itsestäänselvyys. Siivoustyössä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, eli myös työn ja liikunnan yhdistäminen sujuu sutjakkaasti.

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Muistathan myös, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa tai mahdollisesti jo heti syksyllä kesätyöjakson jälkeen! 

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava!

 

Olisiko tässä etsimäsi kesätyö? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme kesätyöhakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun huhti-toukokuun aikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Muistathan laittaa viestiisi työpaikan viisinumeroisen ID-tunnuksen. Huomaathan ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot