(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, LVI-suunnittelu
Insinööritoimisto W. Zenner Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Kesätyöntekijä, LVI-insinööriopiskelija

Haemme kesätöihin palvelukseemme nuorekkaaseen joukkoomme opintojen loppusuoralla olevaa LVI-insinööriopiskelijaa.

Insinööritoimisto W. Zenner Oy on vuonna 1972 perustettu akustiikan ja LVI-alan yritys. Vuoden 2019 alusta alkaen Zenner Oy on ollut osa Solwers Oyj -konsernia. Teemme asiakkaillemme kokonaisvaltaista LVI-suunnittelua, akustiikkasuunnittelua sekä monipuolisia kenttä- ja laboratoriomittauksia. Akustiikan kenttä- ja laboratoriomittauksemme sekä LVI-tekniset laboratoriomittauksemme ovat akkreditoituja FINASin toimesta (akkreditointitunnus T276).

Tehtävä edellyttää hyvää yhteistyökykyä, kiinnostusta LVI-alasta, AutoCadin ja MagiCadin hallintaa sekä halua oppia ja opiskella uutta. Kesän jälkeen voi olla mahdollista jäädä opintojen ohella osa-aikaseksi työntekijäksi.

Tehtävänäsi on toimia kokeneemman suunnittelijan apuna ja tehdä LVI-suunnittelua / -piirtoa hänen ohjauksessaan. Mahdollisesti teet myös kartoituksia työmaalla tai osallistut mittaus- ja tutkimustoimintaamme.

Pääset monipuoliselle ja haasteelliselle tehtäväkentälle nopeasti kehittyvän suunnittelutoiminnan pariin. Saat käyttöösi nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä.

Tarjoamme myös hyvän koulutuksen, työvälineet, osaamista vastaavan palkan. Modernit toimitilamme sijaitsevat Pitäjänmäellä hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Työntekijänämme sinun on myös mahdollista käyttää toimistorakennuksessamme sijaitsevaa kuntosalia ja uima-allasta. Tiimimme on nuorekas ja mukava, ja aina valmiina auttamaan.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, koska täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.2.2019 mennessä osoitteeseen laila.zenner@zenner.fi.

Tervetuloa mukaan iloiseen työyhteisöömme!

Lisätietoja: Laila Zenner, 09-477 8370

Insinööritoimisto W. Zenner Oy
Valimotie 17–19
00380 Helsinki
www.zenner.fi www.solwers.fi