(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä LVI-asennustehtäviin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Tulisitko vastuulliseen kesäduunipaikkaan harjoittelemaan LVI-asentajan töitä käytännössä?

Palkkaamme parisataa kesäcaveria ympäri Suomea monipuolisiin harjoittelijatehtäviin: kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Nyt etsimme kesätyöntekijää LVI-asennustehtäviin Ylivieskaan

Pääset työskentelemään koulutyömaalle. Kesätyö sijoittuu kesä-elokuulle ja työajat ovat ma-pe klo 7-15:30.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan sinulla on LVI-alan opinnot käynnissä tai jo käytyinä sekä voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2020 kesäcavereista. Mikäli olet jo valmistunut, töitä on mahdollista jatkaa myös kesän jälkeen.

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen.

Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla valmistumisenkin jälkeen. Käy kurkkaamassa, mitä kesätöiden kautta Caverion-uransa aloittaneille Mehwishille (lue tarina) ja Larille (lue tarina) kuuluu nyt. Lisää kesäcavereiden fiiliksiä löydät Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri.

Ei haluta leveillä, mutta kesäcaverit arvioivat Caverionin vuoden 2019 Vastuullisimmaksi kesäduunipaikaksi 1000plus-sarjassa. Lisäksi 100 % Caverionin kesäcaverikyselyyn 2019 vastanneista suosittelee Caverionia työpaikkana ystävilleen.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 2.2.2020 mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter