(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Luottotietopalveluun
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Kesätyöntekijä, Intrum Luottotietopalvelu

Haemme kesän ajaksi vahvistusta Luottotietopalvelun tiimiimme. Tarjoamme asiakkaillemme luottotietoja ja teemme heille luottosuosituksia. Toimit pienen tiimimme aktiivisena jäsenenä, ja työpäiväsi koostuvat pääasiassa yritysten luottokelpoisuuden analysoinnista ja seurannasta sekä asiakaspalvelusta.

Opiskelet mahdollisesti kaupallista alaa ja olet kiinnostunut yritysten taloudellisen tilanteen sekä maksukyvyn arvioinnista. Haluat tukea asiakkaidemme liiketoimintaa riskianalyysein etkä vierasta numeroiden kanssa työskentelyä. Tarvitset työssäsi asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä aktiivista ja oma-aloitteista asennetta. Olet aktiivinen tiimipelaaja ja lähestyt haasteita positiivisesti ja ratkaisuhakuisesti. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän sekä menestyvän ja kasvavan organisaatiomme tuen. Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa ja pääset kehittämään osaamistasi monipuolisten haasteiden parissa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2020 saakka ja osa-aikainen alkaen toukokuusta; kesän ajan toivomme, että voit tehdä töitä kokopäiväisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä,  lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Hakuaika päättyy 8.4.2020, mutta aloitamme hakemusten läpikäynnin heti ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti voi vastata kyselyihin hakuaikana.