Kesätyöntekijä luotonvalvontaan
SLO Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriimme tarkkaa ja oma-aloitteista

 

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ LUOTONVALVONTAAN

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Tehtäviisi kuuluu asiakasrekisterin hoito, uusien asiakastilien avaaminen ja perinnän avustaminen.  Kesätöiden ajankohta on 3.5.-31.8.2021.

TARJOAMME SINULLE

Pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman ja digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni-kampanjan (http://kesaduuni.org) toimintaperiaatteisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Olet opiskeluissasi jo pitemmälle edennyt taloushallinnon tradenomi/merkonomi tai olet suuntautunut opinnoissasi taloushallintoon. Aikaisempi työkokemus on plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka, oma-aloitteinen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Nautit asiakaspalvelusta, olet energinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa luottopäällikkö Pirjo Vanhanen p. 050 568 2121 tai pirjo.vanhanen@slo.fi

HAKEMUKSET

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksineen www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 10.3.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot