(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä luotonvalvontaan
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

Haemme Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriimme tarkkaa ja oma-aloitteista
KESÄTYÖNTEKIJÄÄ LUOTONVALVONTAAN

TEHTÄVIISI KUULUU
Tehtäviisi kuuluu asiakasrekisterin hoito, uusien asiakastilien avaaminen ja perinnän avustaminen. Kesätöiden kesto noin 9 viikkoa.

TARJOAMME SINULLE
Pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman ja digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Toimimme Vastuullinen kesäduuni 2020 #VKD20 mukaan.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
Olet opiskeluissasi jo pitemmälle edennyt taloushallinnon tradenomi/merkonomi tai olet suuntautunut opinnoissasi taloushallintoon. Aikaisempi työkokemus on plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka, oma-aloitteinen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Nautit asiakaspalvelusta, olet energinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat käyttää ja hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa.

KYSY LISÄÄ
Lisätietoja tehtävästä antaa luottopäällikkö Pirjo Vanhanen puh. 050 568 2121.

HAKEMUKSET
Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksineen www.slo.fi/kesatyo -sivujen kautta 16.3.2020 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.