Kesätyöntekijä Loimaalle siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2021

Haemme nyt SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme LOIMAALLE kesäloman sijaisuuteen.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h) mukaiset.


Tässä tehtävässä huolehdit tilojen puhtaanapidosta asiakaskohteessamme teollisuusympäristössä. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 6 - 15 välille. Työaika on viikossa 15 - 30 tuntia kesä-elokuun välille sopimuksen mukaan.


Et tarvitse aikaisempaa kokemusta näihin tehtäviin. Tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Katsomme aiemman kokemuksen eduksi tässä tehtävässä, mutta se ei ole välttämätöntä.


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 15.4.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot