(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Logistiikkaoperaattori päivätyöhön Naantali
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan Naantalin Jakeluterminaaliin kesätyöntekijää Päiväoperaattorin tehtäviin.

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyösi vastuualueeisiin kuuluvat seuraavat tehtävät:

 • Lastaustoiminnan valvonta ja ongelmatilanteiden selvitys
 • Vientitoimitusten lastaus ja niiden laadun valvonta
 • Jakeluterminaalissa asioivien asiakaspalvelu

Tehtävien kautta saat kokemusta Suomen toiseksi suurimman jakeluterminaalin töistä ja pääset mukaan työskentelemään asiakasrajapinnassa. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja oman henkilöstön kanssa varmistaen oikea-aikaiset ja oikealaatuiset toimitukset.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • Soveltuva koulutus tekniikan, kemian tai logistiikan alalta
 • Logistiikkaan liittyvien tietojärjestelmien hallinta, erityisesti kokemus SAP-pohjaisten järjestelmien hallinnasta katsotaan eduksi
 • Joustavuus ja oma-aloitteisuus
 • Turvallisuuslähtöinen toiminta- ja ajattelutapa
   

Arvostamme myös

 • Asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Yhteistyötaitoja.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

 
Kesätyö ajoittuu 1.5. - 31.8.2020.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Naantalissa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.


Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.