(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Logistiikkaoperaattoreita Porvoon satamaan
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään kesän ajan monipuolisissa tehtävissä Suomen suurimmassa satamassa? Haluatko kasvattaa osaamistasi laiva- ja junalogistiikkaan liittyen? Etsimme juuri sinua.

Porvoon jalostamon satama on käsiteltyjen tonnien osalta Suomen suurin satama, jonka kautta kulkee pääosa koko Kilpilahden teollisuusalueen raaka-aineista ja tuotteista. Satamaan kuuluu toiminnallisesti myös rautateitse tulevan raaka-aineen vastaanottoon tarkoitettu purkausterminaali.

Etsimme parhaillaan Logistiikkaoperaattoreita kesätyöntekijöiksi Porvoon Satamaan


Työtehtäväsi kesän aikana

Porvoon sataman ja purkausterminaalin logistiikkaoperaattorin tehtävässä vastaat yhtenä tiimin jäsenenä laivojen purku- ja lastausoperaatioista sekä purkausterminaalissa junapurkuoperaatioista - turvallisesti, vastuullisesti ja tehokkaasti. Tehtävässä toimit satamamestarin alaisuudessa ja työskentelet keskeytymättömässä 12 tunnin vuorojärjestelmässä.

Työkuva rakentuu monipuolisesti sataman tehtävistä aina laivojen kiinnityksistä linjojen operointiin ja lastioperaatioiden valvontaan. Junapurkausterminaalin osalta työnkuvaan kuuluu lastioperointiin ja niiden valvontaan liittyvät tehtävät.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Odotamme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja meneillään olevia merenkulun, logistiikan, prosessitekniikan tai kemiantekniikan opintoja. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyvää turvallisuusajattelua, työtä pelkäämätöntä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Aikaisempi kokemus satamaan, rautatietoimituksiin tai prosessiteollisuuteen liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

Tärkeintä ovat oikea asenne sekä halu oppia ja jakaa uusia ideoita. Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu 1.5. - 31.8.2020 väliselle ajalle.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Porvoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.