(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä logistiikkakoordinaattorin sijaiseksi
Lindström

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Haemme kesätyöntekijää logistiikkakoordinaattorin sijaiseksi Helsingin pääkonttorille. Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. toimittajien ostotilauskannan, tulosyksiköiden tilauskannan ja keskusvaraston toimitusten valvonta ja ohjaus, keskusvarastoon saapuvien tilausten ohjaus ja valvonta yhteistyössä huolitsijan ja varasto-operaattorin kanssa, rahti- ja tullilaskujen käsittely ja keskusvaraston tuotesaatavuuden tuki tulosyksiköille.

Etsimme positiivista tiiminjäsentä innokkaalla asenteella. Olet esimerkiksi kaupallista korkeakoulututkintoa suorittava opiskelija. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, analyyttisyyttä, nopeaa omaksumis- ja reagointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti ja sinulla on hyvät IT-valmiudet.

Työsuhde on määräaikainen sijoittuen touko-elokuun välille. Työaika on 37,5h/vko.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Risto-Pekka Rantanen, risto-pekka.rantanen@lindstromgroup.com, 0400 253 149. Risto-Pekan tavoitat puhelimitse parhaiten 16.4. klo 15.30–17.00. Hae tehtävään sähköisen hakulomakkeen kautta 20.4.2018 mennessä. Haethan pian, koska käymme hakemuksia läpi jo haku aikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.