(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Logistiikka
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävänkuvaus

Haemme Tampereelle tuotannon sisäisen logistiikan ja varaston työtehtäviin oma-aloitteisia ja energisiä kesätyöntekijöitä. Työnkuvaan kuuluu mm. lähetysten vastaanottoa ja purkamista, tuotteiden keräilyä ja hyllytystä sekä muita varaston työtehtäviä. Aiempi varastotyökokemus ja trukilla-ajokokemus katsotaan eduksi.

Menestyäksesi

Valittavilta henkilöiltä odotamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä sekä energistä otetta ja innokkuutta uusia työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2018.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tehtävään liittyen, voit olla sähköpostilla yhteydessä Annukka Tyynelään, annukka.tyynela@metso.com

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.