(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, logistiikka (komponenttituotanto)
Konecranes Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen tyyppi vailla kiinnostavaa ja opettavaista kesätyötä kansainvälisten logistiikkatoimintojen parissa? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö!  
  
Etsimme logistiikkatiimiimme kesätyöntekijää vahvistamaan komponenttituotannon tiimiämme. Meillä tulet osaksi yksikköä, jonka liiketoimintaan kuuluu erilaiset komponenttilähetykset asiakkaillemme ympäri maailmaa. Kesätyöntekijänämme tehtäviisi kuuluu päivittäinen yhteydenpito globaalien huolitsijoiden ja sisäisten asiakkaidemme kanssa sekä erilaisten komponenttilähetyksien hoitaminen ympäri maailmaa. Tämä sisältää kuljetuksien suunnittelun yhdessä lähettämön kanssa, kuljetuksien varaamisen erilaisille toimituksille, vientidokumentaation laatimista sekä asiakirjojen järjestämistä ja hallinnointia, toimitusten seurantaa sekä tiedottamista logistiikan yhteyshenkilölle. 
 
Miksi meille?  
Tarjoamme monipuolisia logistiikkaan liittyviä tehtäviä nosturi- ja nostolaitealan johtavassa yrityksessä. Tehtävämme tarjoavat paljon opittavaa logistiikka- ja lähettämötoiminnoista sekä mahdollisuuden kartuttaa hyödyllistä työkokemusta. Meillä työskentelet osana ammattitaitoista ja osaavaa tiimiä, jossa voit aina pyytää apua työkavereilta. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus! 
 
Mitä odotamme sinulta?  
Tämä tehtävä on sinulle, joka olet kiinnostunut mielenkiintoisesta ja vaihtelevasta työstä mukavassa työyhteisössä. Tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kansainvälistä kauppaa opiskelevalle, mutta emme edellytä tietyn alan koulutusta, vaan meille on tärkeää, että omaat energisen ja asiakaspalveluhenkisen asenteen ja olet kiinnostunut oppimaan uutta. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen). Perusteiden hallinta SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä ja tietämys termistä INCOTERMS katsotaan eduksi. 
  
Kesätyöpaikka sijaitsee Hyvinkään tehtaallamme. Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin.  
   
Kiinnostuitko?   
Jos olet kiinnostunut tulemaan meille kesäksi, älä epäröi vaan laita heti hakemus, sillä haluamme kuulla sinusta! Jätä CV ja lyhyt hakukirje oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 1.3.2020.  Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Linna, ensisijaisesti sähköpostitse paivi.linna(at)konecranes.com tai tarvittaessa puhelimitse 0400 475814 (parhaiten klo 10-11 välillä). 
  
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 toimipistettä 50 maassa. Lue lisää meistä ja kesätöistämme osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo !