(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä logistiikan ohjaukseen K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

KESÄTYÖNTEKIJÄ RAKENTAMISEN JA TALOTEKNIIKAN TOIMIALALLE OPERATIIVIISEN LOGISTIIKAN OHJAUSTIIMIIN 1.5 – 31.8.2018


Oletko kiinnostunut maahantuonnista ja varastologistiikasta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa ja hyvällä asenteella. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Etsimme logistiikanohjaustiimiimme lomatuurauksiin määräaikaista kesätyöntekijää avustaviin logistiikanohjaajan tehtäviin kuten pakkalistojen, kuljetusasiakirjojen ja saapumisilmoitusten käsittelyyn sekä arkistointiin. Työskentelet K-Ryhmän Rakentamisen ja talotekniikan kaupan Toimitusketjun ohjaus –yksikössä, työpisteesi sijaitsee Vantaalla Hakkilassa.


Haluamme innostuneen ja oma-aloitteisen kesätyöntekijän tiimiimme. Kokemus tai koulutus alasta on eduksi mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. SAP-toimintaohjausjärjestelmän ja Microsoft Office -ohjelmistojen osaaminen, erityisesti Excel-taulukkolaskentaohjelman, katsotaan eduksi.


Odotamme sinulta:
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa ja hyvää englannin kielitaitoa
- päätetyöskentelytaitoja
- vähintään 18-vuoden ikää


Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi ja ongelmanratkaisukykyä.


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- ammattitaitoiset ja tiimihenkiset työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjun ohjauspäällikkö Outi Sarkkinen, outi.sarkkinen@onninen.com. Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.4.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Rekrytointi etenee aiemminkin sopivan hakemuksen tullessa, joten kannattaa olla ajoissa hakemassa.-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.