(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä listaamattomiin sijoituksiin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haemme listaamattomiin sijoituksiin kesätyöntekijää

Listaamattomiin sijoituksiin kuuluvat pääomasijoitukset, hedge-rahastot ja lainat, yhteensä noin 17 mrd euron sijoitukset, jotka kattavat noin kolmanneksen Varman koko sijoitusvarallisuudesta.
Kesätyö tarjoaa erittäin monipuolisen mahdollisuuden perehtyä kansainvälisten alternatiivisijoitusten kiehtovaan maailmaan.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat mm.

  • Hedge-rahastojen päivittäisen tuotto- ja riskiraportoinnin ylläpitoa
  • Manageri-, rahasto- ja sopimustietojen päivittämistä
  • Vastuullisen sijoittamiseen ja ilmastonmuutoksen hallintaan liittyvät kyselyt rahastomanagereille
  • Syndikoitujen yrityslainojen portfolion analysointi ja seuranta
  • Pääomasijoitusten eFront -salkunhallintajärjestelmään liittyvät tehtävät
  • Erilaiset sijoituspäätösten valmisteluun liittyvät analyysit

Kesätyötehtävät edellyttävät oma-aloitteisuutta, soveltamiskykyä ja järjestelmäosaamista. Yhteydenpito ja neuvottelu kansainvälisten rahastomanagerien kanssa edellyttää englannin kielen käytännön taitoja.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä työeläkevakuuttamisen parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. osallistumaan erilaisiin haasteisiin ja leikkimielisiin kisoihin sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legoilla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.
 
Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Toimitalomme on esteetön ja savuton. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää Varman kesätyöpaikoista.

Hakeminen

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Hae tehtävään täyttämällä työpaikkahakemus 5.2.2020 mennessä.