(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä listaamattomien sijoituksien tiimiin
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

llmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Usean sadan asiantuntijan voimin edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Lähes kolmannes suomalaisista yrityksistä on asiakkaitamme ja eläkevastuiden katteena oleva sijoitusomaisuutemme on 46 miljardia euroa. Henkilöstömme on syystä työstään ylpeä ja arvostaa kannustavaa johtamista. Meillä on hyvä syke ja vahva etunoja!

Haussa nyt kesätyöntekijä listaamattomien sijoituksien tiimiin ajalle sopimuksen mukaan toukokuu-elokuu 2019.

Tehtävässä keskityt tiiminjäsenenä sijoituskohteiden analysointiin ja sijoitusesitysten valmisteluun. Päivittäiseen työhösi kuuluu tarkka datan analysointi ja numeroiden tulkinta. Osallistut tiimin viikkopalavereihin ja pääset seuraamaan ja oppimaan asiantuntijoilta kuinka kansainvälisiä sijoituspäätöksiä tehdään. Lisäksi osallistut järjestelmäintegraatioprojektiin, jossa pääset auttamaan uuden järjestelmän käyttöönotossa.

Mitä odotamme?

Toivomme, että olet opintojesi loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden tekijä. Opintosi voivat olla esimerkiksi kauppatieteiden/rahoituksen parista tai teknillisestä korkeakoulusta. Tehtävässä suoriutumiseen valittu henkilö tarvitsee hyvät analyyttiset taidot ja vahvat tiimityöskentelykyvyt. Erityisesti arvostamme henkilössä vahvaa kiinnostusta pääoma- ja velkapääomasijoittamiseen. Englannin kielen osaamisesi on erinomaisella tasolla niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Odotamme myös hyviä tietotekniikan taitoja ja etenkin Excelin osaamisen tärkeys tehtävässä korostuu.

Mitä tarjoamme?

Tarjolla on vaihteleva ja mielekäs työ sekä hyväksi koettu perehdytys. Tarjoamme mahdollisuuden päästä oppimaan alan asiantuntijoilta ja näkemään myös kuinka isot kansainväliset pääomasijoittajat toimivat. Saat työssäsi asiantuntevan organisaation tuen ja mukavat työkaverit sekä hyvät valmiudet rakentaa pohjaa tulevaisuuden verkostoasi varten. Panostamme hyvään työelämän laatuun ja työympäristömme on joustava ja viihtyisä. Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan tuntumassa loistavien kulkuyhteyksien päässä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, sillä kesätyöntekijät tulemme valitsemaan pian jo tulevien viikkojen aikana. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi). Manpower toimii Ilmarisen yhteistyökumppanina Lopullinen työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Ilmarisen kesken.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.