(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä liikenneasemalle
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Oletko iloinen ja sanavalmis persoona, joka saa energiansa asiakaskohtaamisista? Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja haluat päästä oppimaan uutta? Mikäli vastasit näihin kyllä, kannattaa jatkaa lukemista. Meillä saattaa olla työpaikka juuri sinulle!

Etsimme nyt asiakkaallemme Neste K Karjalankadulle asiakaspalveluhenkilöä kesän ajaksi. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan vähintäänkin syyskuulle, mutta työt voivat jatkua mahdollisesti pidempäänkin. Tarjolla on täydet tunnit, 37,5h/vko.

Työssäsi pääset palvelemaan asiakkaita myymälässä sekä ravintolassa. Kokemusta keittiön puolelta ei välttämättä tarvita - suurin tarve on kassatyöskentelyssä sekä astiahuollossa, mutta opetamme sinulle mieluusti myös uusia taitoja. Tarjoamme sinulle monipuolista työkokemusta, ja osaamisesi pääsee varmasti kasvamaan. Ammattitaitosi kehittyessä ja taitojesi karttuessa voit saada lisää vastuuta monipuolisesta työympäristöstämme. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus ravintola-, asiakaspalvelu- tai kaupan alalta. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia uusia asioita iloisin mielin. Löytyyhän sinulta jo hygieniapassi.

Työvuorot sijoittuvat 5:30 – 23:10 välille.

Haethan tehtävää pikaisesti Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, niin voit soittaa toimistoaikana Baronan Meijulle numeroon 050 505 6687.