(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Lieksaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea. Haemme vakituisen työntekijämme kesälomittajaksi innokasta ja ennakkoluulotonta siivoojaa

HEINÄ-ELOKUUKSI 2018 LIEKSAAN

Huolehdit asiakaskohteemme elintarviketiskin ja myymälätilan puhtaanapidosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään maanantaista lauantaihin. Työaika 2.-23.7. arkisin klo 15.30 alkaen ja lauantaisin alkaen klo 14, yhteensä 25h/vko. 23.7.-11.8. työaika ma-la klo 05.00 alkaen, yhteensä 30h viikossa.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana.

Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!