(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Levyvirta Oy:lle Seinäjoelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Levyvirta Oy on puu- ja massalevyihin erikoistunut tukku- ja vähittäisliike. Tukkumyynti palvelee laajasti teollisuuden, kaupan, rakentamisen ja julkisen sektorin toimijoita. Vähittäispalvelu palvelee myös yksityishenkilöitä rakentamisen ja remontoinnin tarpeissa. Levyvirta Oy:n palveluihin kuuluu myös sahaus- ja kuljetuspalvelut.

 

Etsimme Levyvirta Oy:lle Seinäjoen toimipisteeseen kesätyöntekijää. Työhön kuuluvat erilaiset varastotyöt (mm. kuormien purku ja lastaus) ja palkkisahan käyttö. Välillä työhön kuuluu myös hieman asiakaspalvelua, joten toivomme myös hyvää palveluasennetta. Arvostamme myös tiimityötaitoja ja reipasta otetta työhön. Työsuhde kestää vähintään kesä- ja heinäkuun, mahdollisesti jatkuu vielä elokuullekin. Tässä työssä pärjää suomenkielellä, ja eduksi katsomme trukinkäsittelytaidon.

 

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välillä, työskentely tapahtuu asiakkaamme Levyvirta Oy:n toimipisteessä. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen ja työ on päivätyötä, 38h/vko.

 

Kaikki yhteydenotot työpaikkaa koskien Adeccon henkilöstökonsultille Susanna Kytöharjulle, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi. Hae paikkaa Adeccon verkkosivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. Käsittelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Viimeinen hakupäivä on 28.4.2019.