(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä levyttämölle
VR Track Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
VR Track Oy
VR Track Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track Oy on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track Oy on osa VR-konsernia.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme VR Track Oy:lle

METALLITYÖNTEKIJÖITÄ

kesälomien tuuraukseen ajalle 1.6.-30.9.2018. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset levyttämön ja poraamon työtehtävät sekä saapuvien ja lähtevien kuormien lastaus ja purku.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa asennetta työntekoon. Etsimämme henkilö on omimmillaan vaihtuvissa työtehtävissä ja häneltä sujuu niin ryhmätyöskentely kuin itsenäisetkin työtehtävät.

Työtehtäviin perehdytetään täysin, joten alan koulutus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksesi. Trukin- ja pyöräkuormaajan ajotaito katsotaan myös hakijan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin asenne!
Muut tiedot
Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin hae paikkaa 20.5.2018 mennessä täyttämällä hakemus sivuillamme tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Kesätyöntekijä levyttämölle". Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
30.9.2018 saakka
Lisätietoja
Miisa Piiroinen, miisa.piiroinen@vmp.fi, 046 923 7781
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.05.2018 mennessä.