Kesätyöntekijä, Lasten kuntoutuspalvelut
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme kesätyöhön Espoon kaupungin lasten kuntoutuspalveluihin ajalle 7.-24.6.2021 reipasta, luotettavaa ja perehdytyksen sekä ohjauksen jälkeen itsenäiseen työskentelyyn kykenevää 15-17-vuotiasta nuorta ja/tai täysi-ikäistä kuntoutusalan opiskelijaa (toiminta- ja puheterapia sekä psykologian opiskelijat). Haussa kaksi kesätyöpaikkaa.

Espoon kaupungin lasten kuntoutuspalvelut tarjoaa ohjausta ja neuvontaa lasten vanhemmille, konsultaatioapua lasten kanssa työskenteleville tahoille, lapsen kehitysarvioita sekä yksilöllistä tai ryhmämuotoista puhe- ja toimintaterapiaa.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu asiakas- ja terapiatyön ohjaus- ja harjoitusmateriaalin kopiointi, laminointi ja leikkaaminen sekä arkistointiin liittyviä tehtäviä. Terapiavälineistön pesua ja järjestelyä sekä muita vastaavia tehtäviä. Työtehtäviä on yksikkömme eri pisteissä Espoon keskuksessa, Leppävaarassa ja Olarin Pihatörmässä. Työpisteisiin pääsee hyvin julkisilla ja yhdessä työpisteessä työskennellään töistä riippuen noin viikko kerrallaan.

Haastatteluihin kutsutaan hakemusten pohjalta ja haastattelut pidetään ma 22.3.21 klo 14-16:30 välisenä aikana. Haastattelut pidetään vallitsevasta koronatilanteesta riippuen etäyhteydellä tai läsnä. Valinnasta ilmoitetaan 26.3.21 mennessä.

Työaika: 30h / työviikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: 15-17-vuotias nuori ja/tai kuntoutusalan opiskelija (toiminta-, puheterapia tai psykologian opiskelija).

Tehtävässä edellytetään hyvää suullista suomen kielen taitoa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja rohkeutta kysyä ohjeita.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot