(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä laskutus- ja perintätiimiin!, Ilmarinen
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme lähes 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 45 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Henkilöstömme on syystä työstään ylpeä ja arvostaa kannustavaa johtamista. Tule tekemään kanssamme työelämästä parempaa.

Haemme kahta KESÄTYÖNTEKIJÄÄ ensisijaisesti perintään keskittyvään kesäajan 2020 kestävään määräaikaiseen tehtävään.

Etsimme uutta jäsentä parinkymmenen hengen laskutus- ja perintätiimimme! Tiimin keskeisiä
tehtäviä ovat työeläkevakuutuksiin liittyvän perinnän hoitaminen, Ilmarisen oikeuksien valvominen erilaisissa maksukyvyttömyysmenettelyissä ja monipuoliset vakuutusmaksureskontran hoitoon liittyvät toimet. Toivomme että pystyisit jatkamaan myös kesäajan jälkeen osa-aikaisessa tehtävässä tarpeemme mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään ja eteenpäin katsovaan organisaatioon. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Viihtyisissä työtiloissamme voit etsiä oman tapasi tehdä töitä. Ilmarisesta työnantajana voit lukea lisää täältä: www.ilmarinen.fi/ilmarinen/toihin/.


Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. nimettyjen asiakkaiden perinnän hoitaminen ja
työeläkevakuutusmaksusaataviin liittyvien valvontatoimenpiteiden suorittaminen. Lisäksi tehtävä sisältää eri vakuutuslajien asiakaspalvelua (mm. maksuneuvottelut ja vakuuttamisen valvonta) sekä maksukyvyttömyysmenettelyjä koskevia työtehtäviä.

Odotamme tulevalta kesätyöntekijältä

  • ymmärrystä insolvenssiprosesseista
  • itsenäistä, ratkaisukeskeistä ja omaaloitteista otetta sekä päätöksentekokykyä
  • numerotarkkuutta ja loogista päättelykykyä
  • erinomaisia vuorovaikutus, viestintä- ja neuvottelutaitoja usein vaikeissakin
  • asiakastilanteissa sekä sinnikkyyttä viedä asioita loppuun
  • järjestelmäorientoituneisuutta
  • kykyä tehdä yhteistyötä erilaisten yhteistyökumppaneiden ja kollegoiden kanssa


Erityisenä etuna katsomme aiemman kokemuksen esimerkiksi perinnän tai reskontran hoitamisesta. Tehtävä soveltuu erityisen hyvin oikeustieteitä opiskelevalle tai opintoja tehneelle, mutta tämä ei ole välttämättömyys.

Vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Täytämme tehtävän yhdessä Manpowerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi ) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 25.05.2020, alla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin prosessin etenemisestä. Tehtävää pääset hakemaan osoitteessa manpower.fi

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus ja turvallisuusselvitys).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.