(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Länsiterminaalin siivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Kaipaisiko kukkaro vielä täytettä tässä vaiheessa kesää? Kuljetko kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Meillä siitä maksetaan! Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille, aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille 

 

2.0 SIIVOOJILLE 

 

Helsingin Länsiterminaaliin. Töitä on tarjolla vilkkaassa Länsiterminaalissa, jossa pääset tekemään tärkeää työtä. Töitä on tarjolla erilaisissa työvuoroissa klo. 6.00-01.00 välillä, myös viikonloppuisin. Kerrothan siis hakemuksessasi, milloin sinä olisit käytettävissämme! 

 

S I I S  M I K Ä I H M E E N SIIVOOJA 2.0? L&T: llä siivooja 2.0 on ihmisläheinen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy hyppysissä niin siivouskone kuin työpuhelinkin, samalla kun hymy näkyy silmissä asti. Lähtökohtana työssäsi on sen merkityksellisyys! Huolehdit nimittäin asiakkaiden opastamisesta ja avustamisesta siivouksen lomassa. Pieni bensa suonissasi ei myöskään haittaa, sillä yksi '' työkavereistasi '' on päältäajettava siivouskone, jolla tulet kruisailemaan lähes päivittäin. Työ on taatusti vaihtelevaa, sillä tehtäviisi kuuluu ajoittain myös ovien avaaminen ja liikuntarajoitteisten matkustajien avustaminen. Työnkuva jakaantuu noin 1/3 asiakaspalveluun ja 2/3 siivoustehtäviin. Kaikkiin työtehtäviin annetaan koulutus, eikä siivoustyön aikaisempi kokemus ole ehdoton edellytys - tärkein on se oma ASENNE ja halu tehdä!  :)

 

Koska kyseessä on vuorotyö, tehtävään ei voida palkata alle 18-vuotiaita. 

 

Meillä et tarvitse 100 vuoden työkokemusta, sillä 

 

edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta - eli kykyä tarttua töihin reippaalla asenteella. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee :) Tässä työssä tarvitset aitoa ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta, sekä joustavuutta tarttua siihen työtehtävään, joka kulloinkin varmistaa hyvän asiakaskokemuksen. Kuten arvata saattaa, terminaalissa on kansainvälinen asiakaskunta, joten hakemamme asiakaspalvelija hallitsee vähintään englannin ja suomen kielet. Muista kielistä on plussaa, kuten viron ja ruotsin kielistä. 

 

Pidämme sinusta huolen ja tarjoamme sinulle  

 

mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi kesätyöpaikka?

Jos mielenkiintosi heräsi, kerrothan meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian nettisivujemme kautta oheisesta linkistä! Ilmoitathan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla olisit parhaiten käytettävissämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, tai surffata osoitteeseen https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!