Kesätyöntekijä, Lakipalvelut
Uudenmaan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

OP Uusimaa, viralliselta nimeltään Uudenmaan Osuuspankki, on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueemme johtavia pankkeja. Palvelemme joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Klaukkalassa, Lohjalla ja Nummelassa.


OP Uusimaan Lakipalvelut tarjoaa lainopillista tukea pankin asiakkaille elämän eri käännekohdissa. Lakipalvelut laatii toimeksiannosta juridisia asiakirjoja ja tarjoaa niihin liittyvää neuvontaa riidattomissa, erityisesti perhe- ja perintöoikeuteen sekä omaisuuden luovutukseen liittyvissä toimeksiannoissa.

 

Etsimme Lakipalvelut -tiimiimme lakipalveluneuvojaa tulevalle kesälle. 

 

Kesätyöntekijä, Lakipalvelut, OP Uusimaa (Järvenpää tai Lohja) 

 

Tässä roolissa tehtäväsi on sujuvoittaa asiakkaidemme lainopillisten toimeksiantojen hoitoa ja toimia yhteistyössä pank-kilakimiesten kanssa Lakipalvelut-tiimin monipuolisissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat mm. pankkilakimiesten tukeminen toimeksiantojen, kuten perunkirjoitusten valmistelussa, asiakkaiden kontaktointi, ajanvarausten koordinointi, lainopillisten asiakastoimeksiantojen hoitojärjestelmään liittyvät tehtävät, sekä muut lakipalvelujen tukitehtävät. Työpisteesi sijaitsee joko Järvenpään tai Lohjan toimipisteessämme. 


Tunnistatko tästä itsesi? 
Sovit joukkoomme, mikäli olet oma-aloitteinen ja innokas tarttumaan toimeen sekä oppimaan uutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja digitaidot. Olet tarkka ja luotettava ja olet ehkä ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai assistenttitehtävissä. Toivomme sinulta opintoja oikeudelliselta tai muulta soveltuvalta alalta ja erinomaista suomen kielen taitoa. Sinun tulee lisäksi olla täyttänyt 18 vuotta. Ruotsin ja englannin kielen taidosta on tehtävässä etua. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan kesätyön innostavassa ja kehittyvässä työympäristössä yhdessä OP Ryhmän suurimmista pankeista. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan pankkityöhön laajemminkin ja hankkimaan arvokasta työkokemusta lakipalveluiden tehtävistä. Pääset myös verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaisuuttasi varten!


Miten tästä eteenpäin? 

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Lakiasiainjohtaja Paula Ruuskanen vastaa mielellään kysymyksiisi. Paulan tavoitat 28.1. klo 13-15 numerosta 010 254 2115 tai sähköpostitse paula.ruuskanen@op.fi. 


Hae tehtävään viimeistään 6.2.2022 lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen hakupainikkeen kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi sinulle sopivan työskentelyajankohdan sekä kummassa konttorissa olet kiinnostunut työskentelemään. 


Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot, yritysyhteydet sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. 


Toivottavasti kuulemme sinusta!  


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550887
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää, Lohja