(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Lakan Betoni Oy:lle Jalasjärvelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Lakan Betoni Oy on kotimainen vuonna 1965 perustettu perheyritys, jonka kotipaikka on Joensuu. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Joensuussa, Lopella, Forssassa, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa teollisesti laadukkaita kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaiden tarpeisiin.
 

Haemme Lakan Betoni Oy:lle Jalasjärvelle kesätyöntekijöitä betonituote- ja pakkauskoneiden valvontatehtäviin.
 
Työtehtäviisi kuuluvat PC ohjattujen tuotantokoneiden valvonta sekä avustavat työtehtävät varastolla. Trukki- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksi.
 
Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, vastuullista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennus-, automaatio-, tai betonialan ammatillinen peruskoulutus tai työkokemus. Etua on myös, jos sinulla on jo kokemusta sähköisten ohjauslaitteiden käytöstä.
 
Tarjoamme sinulle kesätyön pääsääntöisesti katkeavassa kolmivuorotyössä. Työt alkavat toukokuun aikana ja päättyvät elokuussa. Tässä on hyvä mahdollisuus kerätä kokemusta teollisuudesta!

Hae työpaikkaa osoitteessa www.adecco.fi 17.3.2019 mennessä. Hakua hoitaa Vaasan Adecco ja kysymyksiin vastaa henkilöstökonsultti Pauliina Rintala (040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi). Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä CV ja hakemuksesi mitä pikimmiten.

Asiakkaan tehtävänimike:  Betonituotetyöntekijä


Sijainti:  JALASJÄRVI


Työsuhde:  Kesätyö


Yhteyshenkilö:  Pauliina Rintala, 040 149 5197


Toimipaikka:  Vaasa