Kesätyöntekijä lajitteluasema Pikkukukkoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme Jätekukko Oy:lle kesätyöntekijää Kuopion Pikkukukko lajitteluasemalle.

Jätekukko Oy on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Toimialue kattaa 15 kuntaa ja alueella on 215 000 asukasta. Pikkukukko-lajitteluasema sijaitsee Kuopion jätekeskuksella.

Lajitteluaseman hoitajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvonta, avustaminen sekä maksun vastaanotto. Muita tehtäviä ovat jätekeskusalueen ympäristönhoito ja muut avustavat tehtävät.

Etsimme joukkoomme hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa henkilöä, joka on reippaasti toimeen tarttuva tiimipelaaja.

Ympäristöalan opiskelu on tässä tehtävässä eduksi mutta ei kuitenkaan välttämättömyys, arvostamme eniten reipasta asennetta ja oikeaa motivaatiota työntekoon. Tässä tehtävässä edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Kesätyöt ajoittuvat välille touko-elokuu. Työaika tehtävässä on 38,25 tuntia/viikko. Lajitteluasema on avoinna asiakkaille arkisin kello 10-18 sekä toukokuussa osin lauantaisin.

Työvaatetus tulee Jätekukko Oy:ltä, mutta kulkeminen jätekeskukselle on järjestettävä itse. Julkinen liikenne ei kulje perille saakka.

Työsuhde solmitaan suoraan Jätekukko Oy:n kanssa. Hakuaika on 19.2.-7.3.2021. Puhelinhaastatteluja suoritamme jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus oheisen linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun  Susanna Koponen, 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427728
  • Tehtäväalue: Maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio