Kesätyöntekijä lähettämöön
Eaton

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Eaton on energianhallintayhtiö, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämää ja ympäristöä energianhallintateknologioilla ja -palveluilla. Suomessa Eatonin toiminta keskittyy sähköratkaisuihin, jotka mahdollistavat sähkön tehokkaamman käytön sekä sähkön varastoinnin ja lisääntyvän määrän uusiutuvaa sähköä verkossa. Eatonilla panostamme työntekijöidemme kehitykseen ja kasvuun, ja liiketoiminnassa meitä ohjaavat korkeat eettiset vaatimukset sekä meidän Doing Business Right -ajattelu. Eatonilla sinua odottavat kannustavat työkaverit, merkityksellinen työ sekä monet mahdollisuudet tulevalle uralle.

Haemme nyt kesäksi Espoon UPS -laitteita valmistavalle tehtaalle työntekijää lähettämöön. Lähettämöntyöntekijä keräilee tuotannosta valmistuneita UPS -laitteita sekä laitteiden lisäosia ja valmistelee tavaroita valmiiksi lähetettäväksi. Tavaroiden lastaaminen rekkoihin tapahtuu kuljettajien toimesta.

Tehtävään vaaditaan 18 vuoden ikää ja hyvää fyysistä kuntoa.

Eatonilla sinua odottavat mukavat työkaverit ja hauska työ. Työ alkaa toukokuussa tai kesäkuun alussa ja kestää elokuun loppuun. Tarkemmat ajankohdat sovitaan yhdessä hakijan kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot