(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä laatuorganisaatioon
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme kesäharjoittelijaa tuotannon laatuorganisaatioon Tampereelle. Työtehtäviisi kuuluu laatuongelmien raportointia, havaittujen laatupoikkeamien juurisyiden selvittämistä sekä korjaavien toimenpiteiden suunnittelua ja valvontaa. Lisäksi pääset tekemään muita muuttuvia laadunhallinnan työtehtäviä tehtaalla ja toimittajakentässä omien kykyjesi mukaan.

Menestyäksesi

Tehtävä sopii tekniikan opiskelijoille (amk/yliopisto). Oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tapa työskennellä on välttämätöntä, mutta tiimistä saa tukea työtehtävien menestyksekkääseen hoitamiseen. Työtehtävissä onnistuaksesi pystyt kommunikoimaan tekniikasta sekä suomeksi että englanniksi. Kiinnostus ja aikaisempi kokemus tekniikasta työn tai harrastuksien kautta katsotaan eduksi. Kokemuksesi lukea piirrustuksia ja käyttää PDM-, ERP- ja CAD-ohjelmistoja helpottaa työtehtävien oppimista, mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme

Kesäharjoittelijana toimit aitiopaikalla johtavien kivenmurskauskoneiden valmistuksen parissa ja pääset kehittämään hyvää paremmaksi. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä tukemaan opintojasi ja kasvattamaan ammatillista osaamistasi osana loistavaa työporukkaa. Pääset työskentelemään monipuolisesti valmistuksen, logistiikan, hankinnan, suunnittelun ja toimittajakentän kanssa oppien samalla valtavasti uutta.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.