(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, laatukoordinaattori
Konecranes Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko 1. tai 2. vuoden tekniikan korkeakouluopiskelija ja sytyt erilaisista laatuun liittyvistä ongelmanratkaisu- ja kehitystehtävistä? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö! 
 
Etsimme kesätyöntekijää laatukoordinaattorin tehtävään tukemaan HSEQ-tiimiämme. Tässä tehtävässä tulet toimimaan laatukoordinaattorin kehitystehtävissä yhteistyössä Health, Safety, Environment and Quality -tiimin kanssa. Työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi laatupoikkeamien ja reklamaatioiden käsittelyä, viallisten komponenttien tutkintaa sekä laatuun liittyviä ongelmanratkaisu- ja kehitystehtäviä. Laatukoordinaattorin kehitystehtävissä olet tärkeässä roolissa tukemassa asiantuntijoitamme tuotteiden kehittämisessä sekä laadun takaamisessa.  
   
Miksi meille?  
Mikäli olet kiinnostunut ongelmanratkaisusta ja kehitystyöstä, tämän sopivampaa tiimiä saat alaltamme hakea. Asiantuntijoidemme tukemana pääset hyödyntämään aiempia opintojasi ja kehittämään osaamistasi käytännössä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät ja mahtavan työyhteisön. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!  
  
Mitä odotamme sinulta?  

  • Tehtävään soveltuvia tekniikan alan AMK-opintoja (esim. konetekniikka, sähkötekniikka, automaatio). 
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä analyyttistä työotetta. 
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen). 

  
Etua kesätyössä on myös nostureihin liittyvästä tuntemuksesta ja aiemmasta kesätyökokemuksesta, sekä halusta oppia ja opetalla uutta.   
  
Kesätyöpaikka sijaitsee Hämeenlinnan toimistossa (Ruununmyllyntie). Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin. Työsuhteen jatkaminen myös kesän jälkeen saattaa olla mahdollista. 
   
Kiinnostuitko?   
Mikäli olet kiinnostunut meillä työskentelystä, lähetä CV ja lyhyt hakukirje oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2020.  Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Ylä-Soininmäki, sähköpostitse harri.yla-soininmaki(at)konecranes.com ja tarvittaessa puhelimitse 050-5144553 keskiviikkona 19.2. klo 12-14 tai tiistaina 25.2. klo 09-11.  
  
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Lue lisää meistä ja kesätöistämme osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo !