(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, laatukoordinaattori, Hämeenlinnan tehtaat (2 paikkaa)
Konecranes

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Oletko 1. tai 2. vuoden tekniikan korkeakouluopiskelija ja sytyt erilaisista laatuun liittyvistä ongelmanratkaisu- ja kehitystehtävistä? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö! 
 
Etsimme kesätyöntekijää laatukoordinaattorin tehtävään tukemaan Laatu-tiimiämme Hämeenlinnassa tehtailla. Tässä tehtävässä tulet toimimaan laatukoordinaattorin kehitystehtävissä yhteistyössä Laatu -tiimin kanssa. Työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi laatupoikkeamien ja reklamaatioiden käsittelyä, viallisten komponenttien tutkintaa sekä laatuun liittyviä ongelmanratkaisu- ja kehitystehtäviä. Laatukoordinaattorin kehitystehtävissä olet tärkeässä roolissa tukemassa asiantuntijoitamme tuotteiden kehittämisessä sekä laadun takaamisessa.  
   
Miksi meille?  
Mikäli olet kiinnostunut ongelmanratkaisusta ja kehitystyöstä, tämän sopivampaa tiimiä saat alaltamme hakea. Asiantuntijoidemme tukemana pääset hyödyntämään aiempia opintojasi ja kehittämään osaamistasi käytännössä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät ja mahtavan työyhteisön. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!  

Haluatko tietää lisää meistä työnantajana tai kesätöistä meillä? Tutustu meihin paremmin urasivustollamme! www.konecranes.com/fi/ura tai www.konecranes.com/fi/kesatyo 


Mitä odotamme sinulta?  

  • Tehtävään soveltuvia tekniikan alan AMK-opintoja (esim. konetekniikka, sähkötekniikka, automaatio). 
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä analyyttistä työotetta. 
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen). 
  • Etua kesätyössä on myös nostureihin liittyvästä tuntemuksesta ja aiemmasta kesätyökokemuksesta, sekä halusta oppia ja opetalla uutta.   

  
Kesätyöpaikka sijaitsee Hämeenlinnan toimipisteessä (Ruununmyllyntie 13). Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin yhdessä. 
   
Kiinnostuitko?   
Mikäli olet kiinnostunut meillä työskentelystä, lähetä CV ja lyhyt hakukirje oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.  Lisätietoja tehtävästä antaa Marika Korelin, Quality Manager, sähköpostitse (marika.korelin(at)konecranes.com).