(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä laatu- ja prosessikehittämiseen
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Quality and Process tiimiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.6.–31.8.2018 Helsinkiin tai Jyväskylään.

Työskentelemme Teknologiayksikössä, Laatu- ja Prosessitiimissä, joka vastaa sekä laadun että prosessien johtamisesta Telia Finlandissa. Huolehdimme, että meillä on yhtenäiset tavat johtaa prosesseja, ja tehdä prosessien kehittämistä. Olemme mukana arjen prosessikehityshankkeissa yhdessä prosessi managereiden kanssa ja toisaalta olemme myös aktiivisia koko Telia Company konsernin yhteisissä prosessien johtamiseen liittyvissä toimeksiannoissa. Tiimissämme tulet toimimaan osana prosessiarkkitehtuuritiimiä, sekä mahdollisesti osallistumaan myös laadunhallinnan tehtäviin, jos sinulla on osaamista ja kokemusta siltä alueelta.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä ja työpäiväsi jatkuu aina klo 15.00-17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi saattaa kuulua prosessikuvausten piirtämistä, kuvausten kääntämistä englannin kielelle, sähköisen prosessikirjaston ylläpitoon liittyviä tehtäviä tai vaikkapa laaturaportoinnin kehittämistä. Kehitämme myös osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua lisäksi valmennussessioita.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • hyviä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta
  • teknilliseen tai kaupalliseen tutkintoon tähtääviä opintoja
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • opinnot ja/tai kokemus prosessien johtamisesta ja laadunhallinnasta ovat eduksi

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Minnalleja kysyä lisää tehtävästä: Minna Söderström p. 040 302 4568 14.-15.2. klo 9-12.

 #teliakesä #VKD18