(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä laadunvalvontaan
Kiilto

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Haemme Kiillon Turun yksikköön aktiivista ja kehitysintoista 18 vuotta täyttänyttä

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ LAADUNVALVONTAAN

 

Työ sisältää pääasiassa tehtaillamme valmistuvien tuotantoerien  laadunvarmistusta sekä mahdollisesti erikseen sovittuja projekteja. Opinnoissasi voit olla suuntautunut esimerkiksi kemian-, tai prosessitekniikkaan. Ymmärrät asiakaslähtöisen toiminnan merkityksen ja turvallisuusajattelu on sinulle luontevaa. Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista ja osaavaa työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen sekä mahdollisesti jopa uusinta tietoa opinnoistasi kehittyvään organisaatioomme.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana vakavaraista ja kansainvälisesti kehittyvää yritystä.

Täytä hakemus ja liitä mukaan myös CV:si viimeistään 9.2.2020. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Järjestämme työhaastattelut viikoilla 8, 10 ja 11. Kiilto on savuton työpaikka.