(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä kuntoutuspalveluihin
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Kesätyöntekijä kuntoutuspalveluihin

Haemme kesätyöntekijä Ilmarisen kuntoutuspalvelut-osastolle ajalle 1.5.–31.8.2020.

Kuntoutuspalveluissa ratkaisemme ammatillisen kuntoutuksen hakemuksia, arvioimme kuntoutussuunnitelmia, annamme päätöksiä kuntoutuksen aikaisesta toimeentulosta sekä hoidamme kuntoutuksen liittyvää neuvontaa puhelimitse ja sähköpostitse.

Kuntoutujillamme on sairaudesta johtuva työkyvyttömyyden uhka ja kuntoutuksella autamme kuntoutujia jatkamaan työssä ja pidentämään työuraansa. Kuntoutuksen toimenpiteitä ovat mm. työkokeilu, työhönvalmennus ja koulutus.

Keskeisimmät tavoitteemme ovat kuntoutuksen onnistuminen, asiakastyytyväisyys ja ripeä käsittely.

Kuntoutuspalvelut on osa Ilmarisen työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -toimintoa.

 

Keskeisiä työtehtäviäsi

Tule meille tekemään

  • kuntoutushakemuksen alkukäsittelytehtäviä: kuntoutuskulukorvausten maksamista, näihin liittyvää asiakasneuvontaa, kuntoutukseen aktivointia sekä yhteissähköpostijonojen hoitamista
  • yhteistyötä mm. asiantuntijalääkäreiden, työkyvyttömyyseläkeratkaisijoiden, eläkkeiden maksun sekä kuntoutuksen kumppaniverkoston kanssa. 

 

Odotamme taitoa ja tahtoa

Toivomme, että

  • sinulla on aktiivinen työote
  • olet kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä  
  • olet juuri valmistunut korkeakoulusta tai sinulla on kesken olevat korkeakouluopinnot (esim. sosiaaliala tai vakuutustiede). 

Meille kannattaa tulla

Ilmarisessa sinua odottaa kiva tiimi ja hyvä perehdytys. Kuulemme mielellämme näkemyksiäsi ja ideoitasi työhön, toimintatapoihin ja palveluihimme liittyen. Haluamme tuottaa asiakkaalle hyvän kokemuksen ja tukea vaikuttavaa kuntoutusta - joka päivä paremmin. Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä!

Tilamme ovat viihtyisät ja ketterät: ne mahdollistavat moninaiset tavat työskennellä, kohdata ja vuorovaikuttaa. Töihin Ruoholahteen pääset kätevästi niin julkisilla, pyörällä kuin autollakin.

 

Hae nyt

Vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Täytämme tehtävän yhdessä Manpowerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi ) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 16.02.2020, alla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin prosessin etenemisestä. Tehtävää pääset hakemaan osoitteessa www.manpower.fi  

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus ja turvallisuusselvitys).