(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä kunnossapitojärjestelmän pariin
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Kesätyöntekijäksi kunnossapitojärjestelmän pariin

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Etsimme joukkoomme tuotanto-organisaatioon kesätyöntekijää

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu kuudesta maantieteellisestä käyttöalueesta sekä automaatio- ja valvomotoiminnoista. Tuotanto-organisaatiomme työllistää yhteensä noin 120 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta koko Suomen alueella.

Kesätyöntekijänä tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluu kunnossapidon tietojärjestelmän (NOVI) käytön kehittäminen koko Suomen alueella. Tilanteen mukaan työtehtävät voivat sisältää myös pitkän aikavälin suunnittelua kunnossapidon osalta. Työskentelypisteesi on Vantaan pääkonttori Aviapolis -juna-aseman vieressä.

Toivomme sinulta

  • Energistä otetta työhön
  • ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • halua oppia lisää
  • yhteistyökykyä ja joustavuutta

Olet koulutukseltasi esimerkiksi 1.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija, joka on suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan. Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta, omatoimisuutta, 18 vuoden ikää sekä ajokorttia. Katsomme eduksi mahdollisuuden liikkua laitoksilla ympäri Suomea.

Lupaamme sinulle 

  • viihtyisän työyhteisön ja ajanmukaiset työkalut käyttöösi
  • vastuuta ja vapautta tehdä päätöksiä työarjessa
  • ammattitaitoisen organisaation tuen
  • mahdollisuuden soveltaa ja kasvattaa osaamista

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 18.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?5c6f098d&lang=fi-FI

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jari Heikkilä, p. 050 454 3739.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.