(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä kuljetustehtäviin Raaheen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää POSTIKONSULTTIA asiakaskohteeseemme Raaheen.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme postin kuljetuksesta tehdasympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-16 välille. Tehtävässä kertyy keskimäärin 6 tuntia päivässä ja 30 tuntia viikossa. Työsuhde on kesän määräaikainen, jonka jälkeen mahdollisuus jatkaan eri mittaisia sijaisuuksia kyseisessä tehtävässä.Työssä noudetaan, viedään sekä lajitellaan ja jaetaan postia autolla tehdasalueelle. 

Edellytämme hakijalta ajokokemusta, asiakaspalvelu asennetta, tarkkuutta, suomenkielen taitoa ja työturvallisuuskorttia. Eduksi katsomme mikäli sinulla on ennestään kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävään valitun henkilön tulee suorittaa asiakkuutemme vaativat koulutukset ennen työn aloitusta.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.3.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -