(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Koneistustyönjohtaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme Porvoon jalostamon Omaisuuden Hallintaan

Kesäharjoittelijaa koneistustyönjohtajan tehtäviin.

Tehtävässä toimit koneistusosaston kesämestarina ja vastaat huoltotöiden koordinoinnista asentajille ja palvelutoimittajille. Tehtäviisi kuuluvat työkohteiden turvallisuusjärjestelyt, varaosahallinta, esimiestyö ja huoltotöiden raportointi. Toimit kiinteässä yhteistyössä operointiosastojen ja muiden sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvia opintoja, itsenäistä ja luotettavaa työotetta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa. Lisäksi odotamme sinulta vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti katsotaan eduksi. Kokemus koneistustöistä ja esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä kunnossapidon alalla.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa. 

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat maaliskuun loppuun mennessä.

#SummerWithNeste 
 
Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.  

 
Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää. 
 
Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan. 

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa. 
 
Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020.  Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo. 

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com 
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.