(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä koneistaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan kesätyöntekijää osaksi Omaisuuden Hallinnan tiimiä
 
Koneistajan tehtäviin kuuluvat jalostamolla käytettävien koneiden ja laitteiden monipuoliset huolto- ja korjaustyöt. Tehtävässä pääset työskentelemään koneistajana koneistusosastolla yhdessä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Vastuullesi kuuluu kokonaisvaltaisesti erilaiset koneistustyöt. Jalostamon laitekanta on laaja ja monipuolinen, joten työpäiväsi ovat harvoin samanlaisia.

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan. 
 
Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tekniikan alalta, soveltuvaa teknistä koulutusta sekä vähintään B-ajokorttia. C-ajokortti katsotaan eduksi. 

Arvostamme hyvää turvallisuusasennetta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja. Tulityö- ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, kuten myös aikaisempi kokemus kunnossapitotöistä.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden osallistua tekniikaltaan monipuolisen tuotantolaitoksen kunnossapitotehtäviin yhdessä innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön kanssa. Nesteellä pääset kehittämään omaa teknistä osaamista. Lisäksi Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Aaltonen 0504582676
 
#SummerWithNeste 
 
Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.  

 
Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää. 
 
Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan. 

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin! 
 
Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa.
 
Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020.  Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo. 

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com 
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.