(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, koneensuunnittelu (Machinery)
Konecranes

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Ovatko koneensuunnittelu ja koneen elimet hallussa? Pysyvätkö työkalut käsissä? Haluaisitko kehittää osaamistasi käytännön työssä tai vaikka opinnäytetyön kautta? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö!
 

Etsimme kesätyöntekijää tukemaan koneistotiimiämme. Tässä tehtävässä tulet toimimaan satama- ja telakkanostureidemme komponenttien suunnittelutehtävissä yhteistyössä koneisto- ja suunnittelutiimien kanssa. Työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi nosturin koneistolaskentamallin määrittelyä ja kuormitustapausten laatimista sekä pienempien osakokonaisuuksien ja yksityiskohtien analysointia ja suunnitteluteknisten kysymysten käsittelyä. Koneistotiimimme huolehtii, että tuote täyttää Konecranesin, asiakkaan ja standardien edellyttämät  vaatimukset erilaisissa kuormitusyhdistelmissä ja -olosuhteissa koko sen elinkaaren aikana. Koneistotiimissä olet tärkeässä roolissa tukemassa asiantuntijoitamme sekä uusien laskentamenetelmien sisäänajossa.
 
Miksi meille?
Mikäli olet kiinnostunut koneensuunnittelusta, tämän sopivampaa tiimiä saat alaltamme hakea. Asiantuntijoidemme tukemana pääset hyödyntämään aiempia opintojasi ja kehittämään osaamistasi käytännössä. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!

 

Haluatko tietää lisää meistä työnantajana tai kesätöistä meillä? Tutustu meihin paremmin urasivustollamme! www.konecranes.com/fi/ura tai www.konecranes.com/fi/kesatyo 
 

Mitä odotamme sinulta?

  • Tekniikan alan opintoja ja menestyksellisiä, tehtävään soveltuvia opintoja/kursseja, pääosin jo suoritettuina.
  • Suunnitteluohjelmien ja Office-ohjelmien hallintaa. Käytössämme on mm. Siemens NX 3D, AutoCAD 2D ja Teamcenter ohjelmistot.
  • Kuormitusten ja erilaisten kuoritusyhdistelmien määrittelyn tuntemista. 
     

Etua kesätyössä on myös rakenteiden valmistustekniikan ja lujuuslaskennan tuntemuksesta, sekä halusta oppia ja opetella uutta. Kesätyöpaikka sijaitsee pääkonttorillamme Hyvinkäällä. Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin. 
 
Kiinnostuitko? 
Mikäli haluat kartuttaa osaamistasi koneensuunnittelussa, jätä meille CV ja lyhyt saateviesti oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.  Liitähän mukaan joko kopion opintosuoritusotteesta tai tuot muuten ilmi, millaisia alan opintoja olet ehtinyt suorittaa. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Esa Ojapalo, p. 040 572 4764, ensisijaisesti perjantaisin klo 13-15.