(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä kiinteistöhuoltoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

L&T tarjoaa tänäkin kesänä yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea. Haemme JOENSUUHUN reippaita ja säänkestäviä 

 

ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI

 

Ulkoaluetyöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu lähinnä piha-alueiden siivousta ja nurmikon leikkuuta, mutta myös pienet huolto- ja korjaustehtävät ovat mahdollisia. Kesällä töitä on tarjolla sekä koko- että osa-aikaisesti, mutta sää määrittelee töiden lopullisen määrän ja aikataulun. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan; ilmoitathan hakemuksessasi, millä aikavälillä olisit käytettävissä.

 

Tehtävät edellyttävät 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja koneajotaito ovat eduksi, mutta perehdytys kuuluu kaikille pakettiin. Kesätyöntekijöissä arvostamme luotettavuutta, työmotivaatiota ja joustavuutta sekä asiakasystävällistä otetta työhön.

Hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa www.lt.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden motivaatio ulkoaluehommiin on kohdallaan. Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on ympäri vuoden töitä tarjolla erilaisissa kiinteistönhoidon tehtävissä!