(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä kiinteistöhuoltoon Tornion alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Meidän kesävermeissä poistat taloilta eräpäivän! Meillä on hakusessa Tornioon

 

KESÄTYÖNTEKIJÄ KIINTEISTÖHUOLTOON
 
Minkälainen pesti? Tehtäviisi kuuluu nurmikonleikkuu asiakaskiinteistöissämme. Pääsääntöisesti töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työsuhde ja viikkotyötunnit vaihtelevat työtilanteen mukaan. Tehtävä on määräaikainen elokuun puoleen väliin asti.

 

Ketä etsimme? Kokemus vastaavista tehtävistä on aina plussaa, mutta ahkeralle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Etsimämme henkilö on joustava ja valmiina töihin lyhyelläkin varoitusajalla.

Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin vaikka taivaalta sataisi rakeita! B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. L&T:llä on yli 350 eri tehtävänimikettä ja paljon erilaisia urapolkuja tulevaisuuden uraasi ajatellen.

 

Nyt on siis mainio pesti tarjolla kesäksi, joten jätä hakemuksesi 16.6. mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Asiakasryhmän päällikkö Tomi Jylkkä, puh. 050 448 7995.