Kesätyöntekijä, kestävä kehitys
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haluatko olla mukana vahvistamassa nuorten osallisuutta Espoon kestävän kehityksen työssä?

Kesätyöntekijänä pääset tutustumaan kaupungin kestävän kehityksen työhön ja tuomaan nuorten ääntä kuuluviin. Osallistut verkko- ja someviestintään ja avustat tilaisuuksien järjestämisessä. Suunnittelet ja toteutat erityisesti nuorille suunnattuja kyselyjä tai kampanjoita yhdessä muiden kesätyöntekijöiden kanssa. Lisäksi pääset vaikuttamaan Espoon kestävän kehityksen ohjelman 2021-2025 valmisteluun.

Työskentelet energian, kiertotalouden, liikenteen, kestävän kehityksen tavoitteiden tai kaupunkikehittämisen projektin tukena Espoon konsernihallinnossa. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävänkuvan, tilaisuuden tutustua kaupungin kestävän kehityksen työhön ja mahdollisuuden harjoitella työelämän taitoja osana kannustavaa ja innostunutta työyhteisöä. Pääset myös itse vaikuttamaan työtehtävien tarkempaan sisältöön.

Tehtävät sopivat idearikkaille ja oma-aloitteisille nuorille. Valituilta edellytämme kiinnostusta kestävän kehityksen teemoihin sekä intoa oppia uutta. Arvostamme halua vaikuttaa ja aktiivisuutta esimerkiksi luottamustehtävissä, koulussa tai harrastuksissa.

Kestävän kehityksen kesätyöpaikat on suunnattu ensisijaisesti 16-19-vuotiaille nuorille. Työpaikkoja on kuusi ja työjakson pituus on 1 kuukausi. Työjaksot sijoittuvat kesä- ja elokuulle. Työpäivän pituus on 6 tuntia. Koronatilanteesta riippuen työskentely tapahtuu joko Espoon keskuksen toimitiloissa tai etänä.

Kolme tehtävää täytetään yhteistyössä Caruna Oyj:n kanssa osana vastuullisten kesätyöpaikkojen #Duunienergiaa -kampanjaa.

Osa hakijoista kutsutaan videohaastatteluun viikoilla 10-11 ja haastattelut tehtäviin pidetään 25.-26.3. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille 15.4. mennessä.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

"Heti ensimmäisestä kesätyöpäivästä lähtien mut otettiin tosi hyvin työporukkaan mukaan ja huomasin, että meistä kesätyöntekijöistä oltiin aidosti kiinnostuneita. Sain kokeilla rohkeasti uutta, eikä epäonnistumista tarvinnut pelätä. Etätyöjaksoista huolimatta työ säilyi mielekkäänä ja yhteisöllisenä koko kesän ajan." Eero, kesätyöntekijä 2020

"Mulle jäi mieleen se, kuinka paljon mä opin lisää kaupungin toimista kestävän kehityksen edistämiseksi. Mun kiinnostus aihetta kohtaan vain kasvoi, ja mä aloin miettimään, että mä haluan työskennellä aiheen parissa myös tulevaisuudessa." Maria, kesätyöntekijä 2020

"Yleensä työnhakuilmoituksessa kerrotaan mitä kandidaatilta vaaditaan, mutta musta tilanne on nyt vähän toisin päin. Kerro sä mitä vaadit Espoolta. Me haetaan innostuneita ja luovia nuoria, jolla on palo työskennellä kestävän kehityksen parissa. Jos sulla on siis hienoa idea millä haluisit parantaa meidän kaupunkia ja samalla koko maailmaa me halutaan just sut." Lauri, kesätyöntekijä 2019.
Käy tutustumassa kestävän kehityksen teemoihin ja aiempien kesien kesätyöntekijöiden ajatuksiin täältä: https://www.youtube.com/playlist?list=PLjTNfyum-NKmDvsKp5w37R6O5KVfLKj2w

Hae mukaan tekemään merkityksellistä työtä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428037
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo