(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä kemian tuotantoon: vasta-aineiden biotinylointi
Radiometer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haemme kesätyöntekijöitä kemian tuotannon ja tukitoimintojen eri tehtäviin touko-elokuun ajaksi.

Korkea tuotelaatu on meillä aina etusijalla ja työntekijöidemme työturvallisuudesta huolehtiminen on päivittäisessä toiminnassa näkyvästi esillä. Haluamme, että voit lähteä kotiin yhtä terveenä kuin tulit aamulla töihin.

Työtehtävämme ovat hyvin ohjeistettuja, sillä kaikki työtehtävämme vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta, käytetäänhän laitteitamme potilasnäytteiden analysointiin. Teemme työmme hyvien tuotantotapojen mukaisesti ja sovellamme työssämme Lean-periaatteita.
 

Kesätyöntekijä kemian tuotantoon vasta-aineiden biotinylointiin: Olet opiskelemassa bio-tai kemian alaa tai jo valmistunut em. alalta.

Tuleviin päätehtäviisi kuuluu biotinyloitujen vasta-aineiden tuotanto. Tehtävän suorittamiseen vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, pipetointitaitoa, kromatografialaitteiston sekä UV-spektrofotometrin käyttöä. Työ suoritetaan yhdessä vuorossa (aamuvuoro).

Omaat hyvät IT-taidot (MS Office), sujuvan suomen kielen (työohjeemme ovat suomeksi) ja olet tottunut tekemään tarkkuutta vaativia töitä. Sinulla on positiivinen asenne, halukkuutta oppia uusia asioita, hallitset toimimisen sekä tiimissä että itsenäisesti ja pystyt toimimaan kasvavassa tuotantoympäristössä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä työpaikassa, jossa saat hyvän perehdytyksen ja tuen työtehtäviesi suorittamiseen; voit oppia Lean-periaatteiden soveltamista päivittäisessä työssä; tuetaan henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriedulla sekä tarjoamalla mahdollisuuksia vapaa-ajan tapahtumiin; ja jossa sijainti on hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Odotamme kuulevamme sinusta 1.3.2020. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä mahdollisesti ennen määräajan umpeutumista, joten toimi nopeasti. Täytä hakemuksesi Radiometerin Career-sivustolla klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Toivomme, että pystyt aloittamaan kesätyössä heti toukokuun alussa ja että pystyt työskentelemään meillä elokuun loppupuolelle asti. Radiometer Turku Oy on tänä vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

Danaher Corporation and all Danaher Companies are equal opportunity employers that evaluate qualified applicants without regard to race, color, national origin, religion, sex, age, marital status, disability, veteran status, sexual orientation, gender identity, or other characteristics protected by law. The “EEO is the Law” poster is available here.